Blic.rs - Vesti

IZBODEN MUŠKARAC U CENTRU BEOGRADA Krvavom napadu prethodila svađa sa četiri osobe: Hitno prebačen u Urgentni centar (Tue, 07 May 2024)
Jedan muškarac star oko 60 godina izboden je večeras na Topličinom vencu u Beogradu, saznaje "Blic".
>> Read More

Novosađanin 20 godina PLAĆAO ZA SVOJU SAHRANU, a kada je umro porodica je shvatila da su PREVARENI: "Ali to nije najgora stvar..." (Tue, 07 May 2024)
Više od 20 godina svekar Milane Ruškuc plaćao je mesečnu članarinu udruženju građana Humanitas, uveren da plaća uslugu dostojanstvene sahrane. Kada je preminuo, njegova porodica shvatila je da su obmanuti. Optužuju "Humanitas" za prevaru, a iz pomenutog udruženja građana odlučili su da ćute.
>> Read More

"SIN JE OD STRAHA SKOČIO U MOJE RUKE" Lutalice opkolile Nišlijku i njeno dete dok su šetali, ona nakon traumatičnog iskustva pokrenula peticiju (Tue, 07 May 2024)
Iskustvo kroz koje je nedavno prošla, navelo je Veselu Tanasković iz Niša da pokrene peticiju kojom traži da nadležni hitno reše problem "pasa lutalica" u gradu. Kako kaže, želi da Niš bude grad za "bezbrižne dečije igre i sigurne šetnje za vlasničke pse".
>> Read More

Petar Petković ostaje na čelu Kancelarije za Kosovo i Metohiju: Nastavlja da obavlja tu funkciju i u mandatu nove Vlade Srbije (Tue, 07 May 2024)
Vlada Srbije odlučila je na današnjoj sednici da će dosadašnji direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković nastaviti da obavlja tu dužnost i u mandatu nove Vlade.
>> Read More

"DOČEKAO ME JE U SATENSKOJ PIDŽAMI" Stormi Danijels iznela šok detalje: Ovako je izgledao njen susret sa Trampom (Tue, 07 May 2024)
Na sudu u Njujorku danas se nastavlja suđenje Donaldu Trampu zbog navodnog plaćanja porno zvezdi da ćuti u vezi sa njihovom aferom uoči predsedničkih izbora 2016. Kao ključni svedok na današnjem suđenju pojavila se Stormi Danijels.
>> Read More

Voćari u Srpskoj zadovoljni ovogodišnjim JAGODAMA "Vremenske prilike pogodovale uzgoju, bilo je dovoljno vlage i dosta sunčanih dana" (Tue, 07 May 2024)
Berba jagoda, prvog sezonskog voća u Republici Srpskoj, u jeku je, a proizvođači tvrde da će dobar rod i cena od 2,5 evra do 4 po kilogramu doneti dobru zaradu.
>> Read More

U naredna dva sata OVA DVA GRADA NA UDARU PLJUSKOVA! Novo RHMZ upozorenje: Do kraja dana kiša i grmljavina sručiće se na Srbiju (Tue, 07 May 2024)
Republički hidrometeorološki zavod, najavio je da se posle podne i uveče u pojedinim delovima Srbije očekuje promenljivo i oblačno vreme sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.
>> Read More

"15 MINUTA 200, POLA SATA 500 DINARA" Beograđani razapeli u komentarima ŠETAČA PASA zbog cenovnika, ovo je njegovo objašnjenja za tarife (Tue, 07 May 2024)
Oglas koji je Novobeograđanin M. A. postavio na Fejsbuku i koji se odnosi na cenu šetanja pasa po minutaži izazvao je burnu reakciju u javnosti. Kako je naveo u oglasu, šetnja pasa 15 minuta košta 200 dinara, 20 minuta 300 dinara, a pola sata čak 500 dinara.
>> Read More

UKRAJINA UNIŠTILA MOĆNI RUSKI RAKETNI BACAČ Vredi 6,5 miliona dolara, objavljen video uništenja (VIDEO) (Tue, 07 May 2024)
Raketni bacač TOS-1A se često naziva teškim bacačem plamena zbog specifične termobarične municije koju ispaljuje, a koja je efikasna protiv jako utvrđenih odbrambenih položaja.
>> Read More

MLADIĆI SA SALAŠA UKRALI 50 JAGANJACA Prebili radnika obezbeđenja, pa krenuli u pohod: Ukradene životinje odmah prodali (Tue, 07 May 2024)
Policija u Bečeju uhapsila je V. S. (26), M. S. (22), T. K. (23) i J. B. (28 ) koji se sumnjiče za razbojništvo jer su zadali više udaraca radniku obezbeđenja jednog salaša u Bečeju, zaključali ga i ukrali 50 jaganjaca i dve motorne testere, saopštila je Policijska uprava Novi Sad.
>> Read More

Facebook Dobra Voda

Facebook izvornjaci Dobra Voda

Podijelite našu stranice

Flag Counter

Trenutno online

Kontaktirajte nas

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

RSS feed